Opleidingsportaal SIOS


Booiebos 24 9031 Drongen Tel: 09/220.93.85 E-mail: info@sios.be Website: www.sios.be

 • Praktijktest heftruck

 • Doelgroep

  Personen die de digitale leermodule met succes gevolgd hebben en over ruime werkervaring beschikken en/of in bezit zijn van een attest dat vervalt.

  Voorwaarden

  Geslaagd zijn in de theoretische leermodule heftruck.

  Duur

  1 uur

  Kostprijs

  100 euro/pp

 • Na het volgen van de theoretische leermodule heftruck kan u zich onderstaand inschrijven voor een praktische test in ons opleidingscentrum te Drongen. Wanneer u op lessenrooster drukt kan u de het start- en einduur raadplegen.

  SIOS group bvba is door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan u als KMO tot 40% van uw opleidingskost uitsparen. De aanvraag daartoe moet u indienen via www.kmo-portefeuille.be en dit binnen de 14 dagen na start van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O206025

  Bij inschrijving kan u aangeven of u hier gebruik van wenst te maken. SIOS zal u vervolgens alle nodige informatie bezorgen over hoe de aanvraag en administratie dient te verlopen. Opgelet : de aanvraag kan enkel ingediend worden voor uzelf als zaakvoerder, meewerkende echtgenoot of helper die aangesloten zijn bij het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen of werknemers die een overeenkomst hebben afgesloten met uw bedrijf. Dus geen stagiaires, geen onderaannemers. 

Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
OpleidingBegin datumLocatieInschrijven
Geen opleidingen gevonden

Geen passende datum gevonden? Registreer u hier en we houden u op de hoogte van nieuwe data!