Opleidingsportaal SIOS


Booiebos 24 9031 Drongen Tel: 09/220.93.85 E-mail: info@sios.be Website: www.sios.be

 • In company opleiding op maat

 • Doelgroep

  Divers

  Voorwaarden

  Niet van toepassing

  Duur

  Op maat x uur

  Kostprijs

  Offerte op maat

 • SIOS group bvba is door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan u als KMO tot 40% van uw opleidingskost uitsparen. De aanvraag daartoe moet u indienen via www.kmo-portefeuille.be en dit binnen de 14 dagen na start van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O206025

  Bij inschrijving kan u aangeven of u hier gebruik van wenst te maken. SIOS zal u vervolgens alle nodige informatie bezorgen over hoe de aanvraag en administratie dient te verlopen. Opgelet : de aanvraag kan enkel ingediend worden voor uzelf als zaakvoerder, meewerkende echtgenoot of helper die aangesloten zijn bij het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen of werknemers die een overeenkomst hebben afgesloten met uw bedrijf. Dus geen stagiaires, geen onderaannemers. 

  Wens je vrijblijvend een offerte te ontvangen voor een opleiding ter plaatse in uw bedrijf? Klik dan rechts onderaan op inschrijven. Onze in-company opleidingen worden op maat uitgewerkt op uw noden, rekening houdend met bedrijfs- en functiegerelateerde specificaties. Aan de hand van een voorafgaande intake bepalen we samen met onze klanten inhoud, context en aanpak. Onze ervaren lesgevers beschikken over de nodige expertise om de vooraf bepaalde doelstellingen te halen en delen intern maximaal hun ervaringen met uw medewerkers.

Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
OpleidingBegin datumLocatieInschrijven
Geen opleidingen gevonden

Geen passende datum gevonden? Registreer u hier en we houden u op de hoogte van nieuwe data!